chainsuck Izlet s Calcitovim podmladkom v Istro. V kombiju je prevladovala mladostna sproščenost  in vožnja je minila v smehu in nedolžnem zbadanju.  Naš spremljevalec, šofer, mehanik in še kaj Zdravko, nas je suvereno dostavil na kraj dogodka. Dogodek: 11. Kolo Zimske Lige ,5. Buzet classic.

Pozdravljanje starih prijateljev, čakulanje in skoraj bi pozabil za kaj sem res prišel v Buzet; dihanje na škrge! Vreme je sicer kar lepo držalo a južni veter je zavijal okoli vogalov in ni bil prav nič topel. Na startu me je kar precej zeblo. Na srečo je bil v klanec in hitro sem prišel na delovno temperaturo. Startal sem čisto zadaj in do pokopališča dohitel Janeza ter se mu prilimal na zadnje kolo. Hotel sem mu sicer slediti celo dirko in na koncu še kaj dodati, pa se ni izteklo po načrtih. Pri vzponu v Staro mesto sem prestavil na manjši zobnik in verigo mi je potegnilo po njem navzgor, tako, da je naredila pentljo. Takoj ko sem začutil, da se nekaj neumnega dogaja sem skočil s kolesa, da ne bi strgal verige. Na žalost to ni bilo zadnjič. Isto se je ponovilo še dvakrat. Napaka je seveda moja, saj sem menjal verigo in kaseto in pri tem verige nisem lepo de konzerviral. Težka in lepljiva mast je ostala v notranjosti členov in bilo je potrebno le malo prahu, da se je vse skupaj spremenilo v lepilo in se limalo po zobniku. Jebi ga. Tri kroge jeba s ketno in tri na polno. No s temi na polno pa sem čisto zadovoljen. 5.34 , 5.48 in 5.42 minute na krog. Top !

Mladina si je razdelila stopničke, Rok 1. ,Pero 2. ,Tina 1. , Matej in Nejc pa okoli 10. Sve u svemu, lep trening pred začetkom sezone in test opreme.  Sledi pranje ketne v nafti, fino mazanje in brušenje zobnika.

Hvala za lep izlet družba in Zdravko, upam, da si se ogrel. Naloga soigneurja ni lahka, še posebej ko moraš celo uro stati na mrzlem vetru. Hvala !

Aja, Simon je spet dobil kategorijo. Way to go man ! Upam, da ti bo ratalo tudi skupno.