2010-02/drenova-01.jpg

Prejšnja nedelja nas je vodila na Reko. V parku Drenova nad Reko, je Pop pripravil lepo stezo. Tam se je pred leti odvijala že dirka class1 Reka GP kjer so vozili tudi asi, kot sta Fumiča in Weiss. Tokrat je bila proga precej krajša saj je zimska liga namenjena zabavi in treningu pa še burja je neusmiljeno pihala. 

Na Drenovi se obeta cel kolesarski park s fiksnimi krogi vseh težavnosti in tudi progo za spust. Mesto Reka je je dalo zeleno luč načrtu MTB park Drenova in primaknilo tudi nekaj tisoč evrov. Ali obstaja zanimanje in možnost, da se zberemo in kaj podobnega ugleda luč na Golovcu v Ljubljani? Tokrat samo kot vprašanje a vendar vredno razmisleka. Fakulteta je blizu in kolesarstvo, tudi gorsko se nezadržno širi. Ob skate parku in načrtovani BMX stezi bi bil to lepo zaokrožen kolesarski obet lepših dni.

Aja, v odsotnosti Jureta in Babiča sem zmagal v kategoriji. Priložnostni pokali so bili znešeni z vseh vetrov. Kuhanec je bil super in nas je prav lepo pogrel, čeprav si ga moral spiti na eks, saj ga je burja v trenutku ohladila.