Safr na sredi smučiščaMadona, dirkal nisem že od Terre Magice 12. maja. Samobor ne šteje, ker sem se samo privlekel do cilja. Itak je bila luknja v koledarju pa še ostale težave, tako, da sem izpustil tudi Kamnik. Sploh me ne čudi, da sem rabil dva kroga samo, da se je mašina prepucala, na obrate pa sploh nisem prišel.

....

Dejak je sicer spravil skupaj lepo progico, vse na moč in kratki klančki, kak drop, ki ga seveda spustimo in sreča z vremenom, a to mi danes pač ni odgovarjalo. Raje bi kakega dolgega na mlinčkanje. Sicer pa je bila kategorija danes močnejša kot ponavadi, saj je Miran, še z nogami z DOS-a, lepo odpeljal dirko. Tine je odšel že na začetku, midva pa sva složno sledila vse dokler se med naju ni vrinilo nekaj amaterjev, ki so naredili luknjo cca 50m, ki pa je nisem mogel več zapreti. Tretje mesto na državnem prvenstvu.
Lepe tekme, prizorišča in organizacije ne more pokvariti niti vulga i amater, ki se ne zmore brzdati in ti zagreni veselje ob vrtenju pedalov. Na srečo je to osamljen primer.

Hvala Janez za lep dan na Kočevskem. upam, da boš še imel voljo za naslednja leta.

Sezone XCO v Sloveniji je tako konec. V septembru nas čaka še nekaj maratonov in ti so sedaj prioriteta. Je pa v tem in naslednjem mesecu kar nekaj izzivov na Hrvaškem in Italiji in prvi je že Učka konec meseca. Can’t wait !

Slike Ganesha team. Hvala!