2010-12/img_7780.jpgVreme precej neprime o za treninge a vendar je bila večina opravljena. Le ur je bilo malo manj, saj moji nožni prsti zdržijo na mrazu samo uro in pol.
Zaradi tega je Postojnska Prednovoletna Tura prišla ravno prav. Dan je bil idealen. Mogoče ne prav sončen a zaradi tega tudi burja ni zavijala okoli vogalov.

Temperatura okoli 4 stopinje in pomrznjena tla. Hvala bogu saj bi se drugače kopali v blatu. Prav smešno je bilo, ko smo na začetku teh odsekov vsi pregledovali ali imamo prazne gume. Občutek je bil, kot da bi vozil po mivki. To seveda pomeni, da smo naredili kar nekaj  vaje za moč. Seveda tudi hoje navkreber ni manjkalo. Jasno saj je bil traser Mitja. Mislim, da smo hodili po gozdu kar kake pol ure. Ma je bilo zabavno. okoli Abitantov in po meji gor in dol.
Tudi ustavljanja ni bilo preveč, tako da smo športni del zaključili v cca. treh urah. Nadaljevanje v prijetnem Kubedu ob hrani in pijači vse do mraka. A ni bilo prehudo, saj smo si imeli kar nekaj za povedati. Nadaljevanje je bilo v Postojni a sem jaz nadaljeval proti Ljubljani. Nihče se še ni oglasil zato mislim, da je bila kar dolga.
Novice za sezono so dobre. Žerible so, obeta se še ena tekma jeseni in kakor zgleda bom imel na tekmah okrepljeno klubsko družbo. Vsaj prvi del sezone. Torej naprej v nove podvige

Nekaj slik