2010-07/kamnik2.jpgNi kaj posebnega. Moja sezona se je začela že pozimi v Istri. Tam sem naredil rezultat in važno mi je bilo, da formo zadržim do Žeribel. Domača tekma je vedno nekaj posebnega in uvrstitev na stopničke mi je bila izjemno pomembna. Zadnja spodobna uvrstitev je bila v Premanturi, potem pa sem čutil, da se me loteva utrujenost.

Ruše, Ravne in Kamnik so bile dirke, ki sem jih hotel odpeljati in uspelo mi je samo to. Čeprav sem se trudil, rezultati niso bili kaj posebnega. 
Na silo sem se odpravil še v Tolmezzo, kjer pa je bila proga zabavna in jo je bilo veselje peljati, tako, da rezultat ni bil v ospredju. Sedaj si bom privoščil dva tedna pavze in poizkusil spet napolniti baterije. 
Upam, da bo vikend v Kranjski gori spet zabavna dirka in ne bo spadala v matranje na progi.

Ruše, Ravne in Kamnik so bile dirke, ki sem jih hotel odpeljati in uspelo mi je samo to. Čeprav sem se trudil, rezultati niso bili kaj posebnega. Na silo sem se odpravil še v Tolmezzo, kjer pa je bila proga zabavna in jo je bilo veselje peljati, tako, da rezultat ni bil v ospredju. Sedaj si bom privoščil dva tedna pavze in poizkusil spet napolniti baterije. Upam, da bo vikend v Kranjski gori spet zabavna dirka in ne bo spadala v matranje na progi.