Sprehod po parkuTeden se zaključuje in spet počasi v LJ. Super pogoji so omogočili kar nekaj kilometrov in presedenih ur na kolesu. Ker so koze breje, sedaj ni molže in tudi sira a stoji. Torej opravkov ni prav veliko in več časa ostane za pohajanje na soncu in svežem zraku. Občasna burja pripomore k dolgim intervalom, ki se lepo poznajo zvečer, ko se preteguješ v postelji.

Teden se ni začel prav prijetno saj me je na Zimski ligi v Sutivancu zbil mladič. Padel sem s kolenom na skalo in sprva sem mislil da ne bom več vstal. Seveda ni bilo tako hudo. Pobral sem se in počasi s stisnjenimi zobmi odpeljal do cilja. Zvečer sem koleno spravil skupaj s pomočjo maž in obližev in preko noči se je vse skupaj malo umirilo. K sreči samo močan udarec in rana in nič zatekanja. Torej veselo na pot. Nekaj dni razgibavanja na cestaku in potem tri dni gozda, kamenja, morja, sonca, vej, t ja in še in še.

Včeraj Zimska v Rovinju. Ogrevanje 40 kilometrov, dirka eno uro na 178 utr/min in razpeljava 40 km. Sama dirka je bila super. Proga tehnična a ne preveč višincev in z Bobotom sva se lovila celo uro. Na koncu mi je malo zmanjkalo saj je bilo ogrevanje iz Kumparičke v Rovinj le malo preveč. Vseeno zmaga v kategoriji in 12 mesto skupno. Pred menoj seveda cela četa Energije, ki je izkoristila podaljšan vikend za priprave na toplem.

Video Rovinj Dino Alberini