2011-01/zminj_03.jpgKakšen dan! Navsezgodaj fitnes v obliki raztovarjanja kamiona s živalsko krmo cca. pet ton, po pregledu kolesarskih novic pa še, da me je Dekleva zatajil, ker sem bil offline kako uro. Try harder. No pa še ni konec. Dolga runda cca. pet ur na Šišan, Medulin, Fažano pa do Kanfanarja in nazaj, je bila vse kaj drugega kot sprehod.

 Jasno, da sem srečal bando iz Loborike, ki mi je prišla naproti, pa še okoli Barbarige sem se motovilil, kot izgubljena koza. Končalo se je tako, da sem moral na Bale po makadamu, kakih šest kilometrov. Seveda sem bil ofrajhan, kot pleskarski vajenec pa še v Kanfanarju mi je posledično šla guma. Ne zračnica, guma! Torej do Žminja na feltni. Jasno v Žminju ni kolesarskega servisa ali trgovine v Agrariji pa mislijo, da so 700 kolesa že vsa pokopana. Samo 26 col, kar bi me veselilo če bi bil na Epicu na Zelencu pa sem bil mrzel. Sreča v nesreči je bila, da sem v Šišanu pri BBK, kupil rezervni tabular za druge feltne in sem tabular montiral kar na klinčer obroč. Prav lepo je zdržalo zadnjih 30 kilometrov.
Seveda sem po uspešni montaži posedel nekaj časa na sončku pri 19 stopinjah in si privoščil obvezen veliki kapučin, ki je na cestnih rundah postal obreden. Ne vem kako bo od Aprila naprej, saj bom stalno v hosti in kamenju. Termoska s kavo?
Aja, še porčilo z Zimske Lige Žminj (da isti). Iz K ice sem šel kar z Epicom teh 30 kilometrov, oddirkal in šel s kolesom domov. Uro in pol do tekme, ura deset tekme in kaka ura in dvajset domov. Zaradi tega sem s časom zelo zadovoljen z uvrstitvijo pa tudi. Ker sem bil s kolesom je bilo druženje kratko saj se je hitro temnilo. Pa drugič!