2010-01/blunn.jpg

Evo, letos še nisem bil na biciklu. Premrzlo, Istra zasedena do februarja, bicikl pa še razstavljen po generalki. Zbiram kose za cestnega hibrida ali nekaj takega. Polno kosov, ki jih ne potrebujem. Pa zgleda, da jih tudi drugi ne potrebujejo. Menjave na forumih se mi ne posrečijo, ali pa je še prezgodaj in bo marca sezona za kose.

Rad bi ga čimprej sestavil, saj je za treninge v tem času prime a le cesta. Sneg je sicer fun za nekaj časa, potem pa postane preneva o na poledenelih stezah. Itak pa me čakajo dolge ure vzdržljivosti.
Golovec, Molnik in Sostrski hribi so prehojeni in poznam že vsako potko in stezico a šele potem ko sem na njej. Pri tolikih križanjih stezic se še vedno znajdem tam kjer nisem nameraval. Je pa včasih prava drsalnica in človek potrebuje dereze. Nabralo se je veliko ur in višine. Za vikend pade tudi kak “Triglav” v nekaj urah.
Pri teh “podvigih” se izkaže moj drugi najboljši nakup poleg Epica. Blunnies-i, ki prenesejo vse in so pravi čevlji za outback. No če jih Avstralci uporabljajo že 140 let v divjini in pisa i, potem so že nekaj posebnega.