2013-11/img_0055.jpgČas za inventuro. Sezona je bila spet polna nihanj. Dobra pomlad, bedno poletje in lepa jesen. Res je, da je bilo kar nekaj dejavnikov v real lajfu, ki so porušili poletni del a dejstvo je, da mi je periodizacija spet ušla. Naslednje leto si tega ne smem več privoščiti. Cilji so resni in pomembni a o tem kdaj pozneje.

Premor med sezonama sem izkoristil za velik upgrade mašine. Po petih letih sem se poslovil še od enega sprednjega zobnika. Res je, da sem namesto tega dodal dva zadnja a sem dosedaj imel pogon 2X9. 1X11 naj bi mi vsaj približno ohranil razmerje, katerega sem ga imel do sedaj a sem bolj pazil, da mi ne zmanjka v najtežji prestavi. V lažjih mi bo sicer falil kak zob a moram to nadoknaditi med zimo s treningom.
Moj pogon je seveda spet mešanica delov po moji izbiri, saj še nikoli nisem imel na biciklu celotne grupe. Gonilka ostaja ista SW Spec. s absoluteBLACK verižnikom, 36 zob wide/narrow 104 BCD. Zadaj sem zamenjal račno na DT 240 pestu z DX in nanj privil X01 kaseto. Za prestavljanje skrbi XX1 menjalnik s X01 šifterjem. Lepa solata, ki je cenovno malenkost bolj ugodna in kaseta, ki naj bi zdržala nekaj več kilometrov. Bomo videli.
Nekaj slik za primerjavo.