startDirke na kupu in ni časa za resen trening. Samo regeneracija in s kolesom na trg. Noge po Kranjski gori niso bile težke a tudi hitre ne. Manjka mi trening hitrosti, saj sem močan a prepočasen za uro dirkanja. V sredo smo preizkusili progo in tehnični deli niso delali težav. Korenine suvereno, prečne na noge. 

..

Na poti domov sem dohitel nekaj specialkarjev, ki so me povlekli do doma. Noro vrtenje na 100 obratih. Kot hrček na spinerju.

Vreme za soboto je držalo in občutek je bil kar dober. Vedel sem sicer, da za kako boljšo uvrstitev nimam možnosti a dirka me je veselila. Takoj po startu sem nekako do sredine kroga držal, na teku v klanec pa so mi ušli in me še prehitevali. Začuda sem bil na spustih suveren in sem jih kar nekaj prehitel nazaj. In tako iz kroga v krog. Razliko sem naredil na koreninah in skakalnici, ki je šla brez bremz na 50 km/h, lovili pa so me na Žale. Vseeno sem obranil osmo mesto, ki sem ga priboril v drugem krogu. Rezultat sicer ni navdušujoč a iz kroga v krog sem bil hitrejši.

Počakam še na Domžale potem pa v Istro, ki jo močno pogrešam, še bolj pa seveda familijo s Kumparičke. Baje se dogaja!

Še video.