2014-11/kozina1-copy.jpgČas je! Trening modus in baza. Vmes pa Zimska liga. Frendi, ki jih nisem videl nekaj mesecev in pogovori vsepoprek. Vmes malo fahsimplanja pa dve tri o zdravju in emšu. Kako čas beži! Počutil sem se kot na svatbi. Veliko večino poznaš in rad bi z vsakim spregovoril vsaj besedo a enostavno ne gre. Tako mora včasih zadostovati pozdrav z roko, iskren nasmeh ali enostavno vpitje preko množice. A poznamo se in vemo kaj to pomeni. Vsako leto je več novih. Mlajših seveda a tudi starejši radi pridemo na druženje in sopihanje na max pulzu.

Jasno imam v glavi načrt, da bi vse skupaj odpeljal na nekih 70%. Torej začnem zadaj, da ne bi bil v napoto. A glej hudiča, spet me potegne čredni nagon. Po ravnini še nekako a ko se začne vzpenjati, pozabim na vse načrte. Zapodim se v klanec in kmalu sem na 100%. Po travniku se malo umirim, pa čeprav nimam težav z dihanjem ali laktatom. A čutim, da nekaj ne bo v redu. Ščemenje v dlaneh je vedno bolj moteče in v nekem trenutku se pojavi neznosna bolečina. Komaj držim krmilo in kmalu bo spust! Prsti in dlani me že zverinsko bolijo in na spust grem kot po jajcih. Na žalost tudi to ne pomaga saj mi krmilo enostavno vleče iz rok. Moram se ustaviti in odpočiti roke in tako še nekajkrat. Proti koncu ko se malo poravna, spet lahko pritisnem na plin in letim proti cilju. A, jebi ga, na trenutke je bilo prav super in tudi jeba ne more izbrisati nasmeha in dobre volje. Težave pa so tudi samo prehodnega značaja in bodo s pomladjo izginile. Pa tudi novi ESIgrips CHUNKY bodo pomagali! Hvala Zefran!

In potem spet klepetanje in načrti za sezono dirk in iskanje novih izzivov. Ure letijo in komaj se odtrgam in spravim proti domu.

Aleš, Denis, Robi, Uroš in ostali dobri ljudje iz Kozine, Hrpelja in okolice, so pripravili res lepo prireditev, ki je bila na ravni Slo pokala in še malo višje. Upam, da se bodo odločili in izpeljali tudi kak daljši maraton in je bila to samo generalka. Ta, pa obljublja veliko zabave in tudi trpljenja na Slavniku in njegovi okolici. Hvala fantje in dekleta Skadanščine za lepo nedeljo v prijetni družbi in veliko sreče še naprej!