foto Anže FurlanLetos se je zbrala elita evropskih masterjev že drugič v Kranjski Gori. Res ni bilo nikogar, ki nebi imel na teden v nogah vsaj 15 ur. Torej nikakršnega šlepanja in vse na polno. Proga je kakršna je in ker je v uporabi spustaškega parka ji to prav nič ne koristi za kros.

Luknje med koreninami so vsako leto globlje in mi jih seveda peljemo navzgor. Zaradi tega zahteva več fizične moči in preferira večje in močnejše. No vseeno smo se palčki pogumno borili in dosegli lepe rezultate. O tem si več lahko preberete pri Ndee-ju in na uradni strani, ki jo je super in ažu o pedenal obenem pa poskrbel, da smo bili obveščeni tudi o drugih dogodkih tega vikenda. Delo pozno v noč. Vse to ob vodenju programa  in animacijo na dirkah. Rešpekt. Seveda pa nisem pozabil na Gregata, ki je opravil levji delež pri organizaciji prvenstva in obenem poskrbel, da je le to bilo tudi slikovno dokumentirano na najvišjem nivoju.

S svojo uvrstitvijo (9) sem zadovoljen z vožnjo pač ne. Spet sem sredi tekme padel v letargijo, ko sem vozil sam med dvema skupinama. Hvala Andreju, da me je s spodbujanjem spravil iz nje in sem zadnja dva kroga odpeljal kolikor toliko normalno. To je bil na ta dan limit. Edina dobra stran je, da sem bil za minuto na krog hitrejši kot lani. Želel bi si tudi več tekmovalcev iz domačih logov a to je že druga tema.

I did it my way, sedaj pa malo na off. Vsaj za kak teden.