rockyPrecej manj sproščeno kot prejšnja leta. Predvsem zaradi tega, ker sem letos na krosu prišel do konca in to na drugo mesto. Zadnji dve leti, sem se vedno nataknil na kako skalo in potem odšepal v DNF. Proga je tudi bistveno spremenjena. Ravnin ni več, razen v startnem krogu in dva klanca ti ubijeta voljo do življenja, še posebej drugi s serpentinami. Vse skupaj je otežil še nočni dež, ki je namočil nove dele, da so bili lepo spolzki. ..

Jasno seveda, da sem štartal zadnji, saj me je intro krog povsem presenetil. Ne vem kako sem to lahko spregledal v razpisu. Čisto brez potrebe sem moral potem prehitevati na neverjetnih delih in celo po daljnovodu navzdol. Malo strašljivo a imam občutek, da je šlo precej bolje kot na Krasu. Jasno, seveda, sem se zataknil na najlažjih delih, ker jih nisem vzel resno. Na srečo brez posledic, samo pobarval sem še zadnji dirkalni dres, ki ga imam na razpolago. Ampak zadovoljen s predstavo in zaostankom za Braidotom.
Pivo po dirki se je prav prileglo a pri spremljanju ostalih dirk, ni ostalo samo pri enem. Zvečer je bilo precej megle v glavi, ki se je poznala še zjutraj.
Ponovitev, štartal med zadnjimi na maratonu v nedeljo. Mislim, da je slabše štartal samo Tancik. Do single je bilo par kilometrov a veliko nisem mogel nadoknaditi, saj je bilo vse blago navzdol in precej preko 40 km/h. Na singli se je zapletlo že na začetku in pešačili smo vse do križa. Potem pa se je megla v glavi razkadila in letelo je kot pri norcih. Zaradi tega je malo trpel užitek v razgledu, je pa zato kamenje poskrbelo za zabavo. Napitek v bidonu se je iz isodrinka spremenil v jagodni šejk, tako nas je premetavalo. Nekako sem v prvem krogu še prišel do petega mesta a izgubljenih minut v drugem nisem mogel nadoknaditi, saj mi je prvi pobral preveč moči. Zadnji del ob obali mi je napovedoval krče a sem jih razvozil in na zadnjem klančku odšprintal grupo. ESI Racers edge gripi so zakon. Dve dirki v dveh dneh in brez mravljincev. Tudi leva dlan ne dela več težav, kot sem omenil kak post nazaj. ESI , zadetek v polno.
Čisto v redu vikend, saj sem potem odšel na Kumparičko in se pustil hedonistično razvajati z domačimi dobrotami in pozo ostjo, ki sem jo bil deležen. Moja familija je v redu in to je najbolj važno.
Naj se lepi časi nadaljujejo! Bicikl spucan in porihtan. Gremo naprej!