2010-01/Ravne-07.jpg

Sezona Koroških duatlonov je končana. Prinesli so mi veliko veselja, muskelfibra in blatnih kopeli. Material je trpel jaz pa tudi. Vsi napori organizatorjev so bili zaman, ko se je odprlo nebo in to vsaki dve uri. Štartali smo v dežju, vozili, tekali in se drsali po globokem blatu in zaključili spet z dežjem. 

 Nažalost pa ni bil dovolj močan, da bi nam opral kolesa. Bilo je veliko zdrsov in padcev na glavo v kotanje blata na koncu pa se je vse skupaj končalo s smehom. Koroški teden mi je prinesel eno prvo in eno peto mesto in seveda razmišljanje kako še izboljšati Epica. Zaenkrat je vse še v glavi a bo kmalu prišlo na plano. Marijan jo je odnesel še bolje. Eno tretje in eno prvo mesto in imela sva zadosti razlogov za manjše praznovanje s hmeljnim in golidami kave. 
Sedaj nas čaka nekaj počitka in celjenja ran, čez tri tedne pa veselo na Gorenjsko na državno prvenstvo. Prav bojim se, da bo vreme lepo s soncem. Ne vem če bom znal dirkati v suhem pa še nove gume rabim. Upam na prijateljske cene in pošten skonto.