procesijaAli sem spet pripravljen za to? So dnevi ko nisem čisto prepričan. Letos obstaja še poseben izziv ob zamenjavi kategorije in evropskih prvenstvih, ki me malo straši. Dejstvo je, da čutim kar nekaj odgovo osti do sebe in novega kluba in to je majhno sidro, ki me vleče nazaj. Obstajajo dobri in odlični dnevi pa tudi dnevi ko so noge težke kot svinec in psiha v podnu.
....

A podatki kažejo dobro sliko in na tihem sem kar zadovoljen.

Torej spremljam spanje, vožnje, trening in splošno počutje, da bi bil močan kot le morem biti. Ostajam v ritmu dela, kot tudi kolesarjenja in poizkušam malo manj razmišljati o treningu. Vožnja s prijatelji mi daje motivacijo in me obenem prizemlji, tako, da se ne obremenjujem preveč in ostaja glava trdno na ramenih in ne išče težav tam kjer jih ni.

Buzet je bil prvi test in izteklo se je kar dobro. Razlika s konkurenco je primerljiva z lansko sredi sezone in precej boljša kot pred letom. Nisem še pripravljen za tekmovalni ritem, saj mi je zmanjkalo volje še za zadnje mučenje in sem kroge zložno vozil v enakome em tempu. A tudi to zmorem!

Torej veselo v nove podvige za revolucijo SF/SN.